Betaalmethoden

In onze webshop kunt u veilig betalen met Mollie en op de manier zoals u die zelf het prettigst vindt. Mollie voldoet aan de hoge norm voor verbindingsbeveiliging en biedt u zekerheid voor online betalingsverkeer. Met Mollie kunt u altijd en overal uw bestellingen online betalen in onze webwinkel.

iDEAL 


Via iDeal betaalt u met uw eigen internetbankieren account.
De betaling gebeurt via een beveiligde verbinding.
Aankopen via Stropdassenzaak zijn dus 100% veilig!

Paypal

BANCONTACT/MISTER CASH 


De online betaalmethode voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

  • Beveiligd met een 3-D Secure elektronische handtekening

CREDITCARD

MAESTRO 

Met Maestro kunt u online betalen met uw bankpas. Dit goede alternatief voor de creditcard wordt steeds vaker gebruikt.

MASTERCARD / VISA 

De creditcard wordt door een belangrijk deel van de online consumenten gezien als een favoriete betaalmethode. Creditcardbetalingen zijn dan ook een onmisbare betaalmethode . Betalen met creditcard is in Mollie extra beveiligd door de 3D secure beveiliging (MasterCard SecureCode of Verified by Visa).

BANKOVERSCHRIJVING 


U kunt bij ons ook betalen door middel van een bankoverschrijving. U doet dit door het totaalbedrag van de factuur over te schrijven op de bankrekening van Stropdassenzaak. Vermeld bij een bankoverschrijving altijd het ordernummer en uw naam zodat wij de bestelling in behandeling kunnen nemen. Na ontvangst van de betaling zullen wij uw bestelling z.s.m. versturen.  Niet betaalde orders worden na 7 dagen geannuleerd.