Bretels

Bretels

11 dec

Hoe draag je bretels?

Bretels zijn een prachtige accessoire voor een modieuze outfit. Ze komen steeds vaker voor in het modebeeld en worden al lang niet meer uitsluitend gedragen om de broek op te houden. Met bretels kies je voor een persoonlijk tintje bij het dragen van een pak of nette broek. In veel gevallen zitten bretels ook beter, omdat je geen last hebt van een knellende broekriem. Het is namelijk not done om bretels in combinatie met een riem te dragen. Je kiest of voor bretels, of voor een riem. Wanneer de bretels als
stijlaccessoire worden gebruikt is het belangrijk om er wat meer over te weten, zodat je geen modeflater slaat. De y-vormige bretels hebben twee banden aan de voorkant en één aan de achterkant en worden oorspronkelijk, zoals de etiquette het voorschrijft, uit het zicht gedragen. Combineer dus vooral met een mooie trui of een colbertjasje als je je goed aan de kledingregels wilt houden. Tegenwoordig zijn deze regels natuurlijk veel minder scherp en kun je gerust je mooie bretels laten zien en ook met casual kleding combineren. Vooral trendy bretels mogen zeker geshowd worden!

Goede bretels kopen

Bij Stropdassenzaak.nl hebben we een groot assortiment aan bretels. Je kunt bij ons terecht om bretels te kopen met een dunne of een wat bredere band om jouw outfit stijlvol af te maken. Kies voor een mooie kleur die de aandacht trekt en waarbij je goed kunt combineren met andere accessoires. Of kijk eens naar een opvallend gestreept patroon. Onze bretels zijn voorzien van stevige klemsluitingen en blijven de hele dag goed zitten. Bretels kopen doe je dus gemakkelijk online!

Leave a reply