Strikken voor elke gelegenheid

Strikken voor elke gelegenheid

11 dec

De strik, ook wel vlinderdas genoemd, wordt tegenwoordig niet alleen maar tijdens chique feestjes of belangrijke diners gedragen. Het is heel goed mogelijk om trendy strikken te combineren met een casual outfit. In het straatbeeld komen strikken op deze manier steeds vaker voor. Ze vervangen dan de stropdas en zijn net als stropdassen in veel verschillende uitvoeringen te koop. Bij Stropdassenzaak.nl kunt u terecht voor strikken van 100% zijde of polyester. Uiteraard behoren zwart, marineblauw, wit en grijs tot de mogelijkheden, maar ook limegroen, oranje of geel-goud zitten in onze collectie. Voor elke outfit is een passende strik te vinden. Strikken geven een persoonlijke touch aan hetgeen u draagt en kunnen goed worden gecombineerd met andere accessoires zoals een pochet of mooie manchetknopen.

Online strikken kopen

Bij Stropdassenzaak.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment. De gebreide strikken mogen hier natuurlijk niet ontbreken. Deze geven een nonchalante uitstraling en kunnen goed gedragen worden bij jeans. Ze zijn net als de zijde strikken in veel kleuren leverbaar en van hoge kwaliteit. Ook is het mogelijk om een geblokte, gestippelde of gestreepte strik te kopen. In onze webwinkel kunt u snel bestellen en krijgt u uw bestelling binnen korte tijd thuisgestuurd. De strikken worden geleverd in de standaardafmetingen van 11 bij 6 cm en zijn al voorgestrikt, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de juiste manier van knopen. Met de volledig verstelbare haaksluiting kunt u zelf bepalen hoe strak u de strik wilt hebben. Om
de strik stijlvol met andere accessoires te combineren kunt u kiezen voor mooie dunne bretels of natuurlijk een goedzittend pak. Wilt u meer informatie over ons assortiment strikken of heeft u vragen over het plaatsen van een bestelling? Dan helpen wij u graag verder met passend advies bij de klantenservice.

Leave a reply